AU Bibliotek – Fuglesangs Allé Databaser
Indtast søgeord
Hvilken base skal jeg søge i?. Skriv dit emneord og få en liste over hvilke baser, der har artikler om det emne. Skriv på dansk eller engelsk, ental eller flertal.
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅAlle
Databaseoversigt

Databaser startende med F

Factiva Yderligere information
Dow Jones Factiva er en unik database der kobinerer omfattende globale nyheder med førsteklasses virksomheds information. God til både global nyhedssøgning og til søgning på markeds- og virksomhedsinformation.
FAO
Food and Agriculture Organization of the United Nations.
Financial Times
Adgang via LexisNexis. Web-udgave af avisen findes her
Finans.dk
Finansiel nyhedsportal fra Jyllands-Posten/Politikkens hus. Nyheder og mere dybdegående artikler, der dækker bredt indenfor økonomi, politik og finansielle nyheder. Der udgives i samarbejde med Dansk Aktie Analyse flere analyser af dansk erhvervsliv ligesom der findes udvalgte artikler fra internationale medier som Washington Post, Financial Times mfl.
Finansloven
Finansloven, finanslovforslag og tilhørende publikationer fra Finansministeriet.
Finansministeriet
Adgang til publikationer under punktet Publikationer, med bl.a. adgang til Økonomisk Redegørelse med prognoser for dansk og international økonomi samt en vurdering af kravene til finanspolitikken. En af de centrale kilder, hvad angår aktuelle konjunkturvurderinger for dansk økonomi.
FinansWatch
Portal med nyheder og artikler om virksomheder og personer i den finansielle sektor.
Folketinget
Via Folketinget hjemmeside kan man finde mange af de dokumenter, der produceres i forbindelse med lovgivningsprocessen, f.eks. lovforslag, betænkninger, spørgsmål til ministre, referater af møder i Folketingssalen, udvalgsbilag m.m. Denne type dokumenter findes dog kun for indeværende folketingssamling 1997/98. Desuden er der links til EU-oplysningen, institutioner under Folketinget, partier på nettet, ministerierne og andre landes parlamenter. Opdateres dagligt.
Folketingets EU-oplysning
Foketingets behandling af EU-sager samt generel EU information.
Forbrugerstyrelsen
Her finder du bl.a. under vareundersøgelser artikler fra tidsskriftet Råd og Resultater.
Foreign Labor Statistics
Indeholder litteratur og statisitik omkring arbejdsmarkedet i store dele af verden. Udarbejdet af Bureau of Labor Statistics.
Forlaget Andersen
Adgang til følgende håndbøger fra Forlaget Andersen: Kommunikationshåndbogen, Risk Management, Social Ansvarlighed, Visionær Ledelsek, Klimaledelse, HR Jura, Moms, Grøn Lov og Praksis, Selskabsskat.
Forskergruppen for Oversættelse og Tolkning
Fagportal for forskergruppen på ASB med adgang til information om forskere, publikationer og interessante links.
Frankfurter Allgemeine Zeitung
Adgang til abstracts fra 1981- via Factiva. Et af Tysklands førende dagblade. Dækker både tysk og internationalt med emner som politik, økonomi, erhvervsliv, kunst, litteratur og sport. Kun adgang til dagsudgave af avisen.
FundCollect
FundCollect foretager indsamling af data om alle offentligt tilgængelige investeringsforeninger på det danske marked. Herudover indsamles data om såkaldte ”inhouse” investeringsforeninger, der typisk vil være unit-link fonde eller udenlandske fonde, samt data om puljeprodukter fra pengeinstitutter og pensionsselskaber.
Bemærk: Bibliotekets databaser indeholder licenseret materiale, som udelukkende må bruges til personlige og videnskablige formål samt til forskning og undervisning. Det er forbudt at forandre, systematisk kopiere, redistribuere, sælge, publicere eller på anden vis anvende materialet i kommercielt øjemed.