AU Bibliotek – Fuglesangs Allé Databaser
Indtast søgeord
Hvilken base skal jeg søge i?. Skriv dit emneord og få en liste over hvilke baser, der har artikler om det emne. Skriv på dansk eller engelsk, ental eller flertal.
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅAlle
Databaseoversigt

Databaser startende med R

Regnskabsordbøgerne
Regnskabsordbøgerne er en samling af specialordbøger inden for fagområderne eksternt regnskab, revision og økonomistyring. Adgang til mere end 6.000 opslagsord og 25.000 ordforbindelser i hver ordbog.
Research Library Yderligere information
Bred database med artikler indenfor erhvervsøkonomi, politik, litteratur og psykologi.
Retriever
Adgang til svenske og norske landsdækkende og lokale dagblade samt adgang til et udvalg af lokale ugeaviser. Desuden adgang til enkelte tidsskrifter/fagblade og webkilder.
Retsinformation
Gældende danske love, Folketingets forhandlinger, lov- og beslutningsforslag, betænkninger og beretninger, cirkulærer, vejledninger mv. samt internationale overenskomster. Endelige administrative afgørelser, underinstansers administrative afgørelser og udtalelser fra administrative instanser. Afgørelser kan være indlagt i deres helhed eller som resumé.
Retskrivningsordbogen
Dansk Sprognævn.
Bemærk: Bibliotekets databaser indeholder licenseret materiale, som udelukkende må bruges til personlige og videnskablige formål samt til forskning og undervisning. Det er forbudt at forandre, systematisk kopiere, redistribuere, sælge, publicere eller på anden vis anvende materialet i kommercielt øjemed.