AU Bibliotek – Fuglesangs Allé Databaser
Indtast søgeord
Hvilken base skal jeg søge i?. Skriv dit emneord og få en liste over hvilke baser, der har artikler om det emne. Skriv på dansk eller engelsk, ental eller flertal.
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅAlle
Databaseoversigt

Virksomhedsoplysninger

Centrale databaser
Orbis Yderligere information
BusinessInsight
Zephyr
Orbis Bank Focus Yderligere information
Bisnode
Kompass
OMX NewsClient
Alfabetisk
Bisnode
Bisnode (tidligere Greens) indeholder detaljeret information om alle virksomheder i Danmark samt biografier på mere end 14.000 personer i den offentlige og private sektor. Mulighed for at eksportere regnskabsoplysninger, adgang til årsregnskaber og avanceret personsøgning.
Business Insights: Essentials
Business Insights: Essentials (tidligere Business & Company Resource Center) er en unik artikelbase med fokus på virksomheds- og markedsinformation. Indeholder artikler, historiske profiler, investeringsrapporter, brand information, business rankings, marketshare, virksomheds- og markedsrapporter. Særdeles god til strategisk informationssøgning.
BusinessInsight
BusinessInsight (tidligere Web-direct) indeholder detaljerede oplysninger om alle momsregistrerede virksomheder, filialer og offentlige institutioner i Danmark. Adgang til årsregnskaber 5 år tilbage for mere end 70.000 danske virksomheder.
CVR.dk
Selskabs- og regnskabsoplysninger til alle danske virksomheder. Betalingsmodul for årsregnskaber.
Den Nordiske Børs - NASDAQ OMX Nordic
Oversigt over det nordiske marked for aktier, obligationer og FUTOP-optioner og -futures. Der er desuden kursinformation for de noterede værdipapirer. Under punkterne Nyheder & statistik samt Optioner & Futures er der adgang til publikationer fra de forskellige børser, bl.a. med adgang til statistikker, rapporter og publikationer om Futures og Options.
Derwent Innovations Index
Bearbejdet, værdiforøget patentinformation fra Thomson Scientific. Databasen dækker mere end 40 lande tilbage til 1963.
EDGAR Database
Det amerikanske Securities and Exchange Commissions offentligt tilgængelige database.
Factiva Yderligere information
Dow Jones Factiva er en unik database der kobinerer omfattende globale nyheder med førsteklasses virksomheds information. God til både global nyhedssøgning og til søgning på markeds- og virksomhedsinformation.
Håndbog for bygningsindustrien
Mere end 56.000 links til byggeriets producenter og leverandører.
Kompass
Oplysninger om 4 mio. virksomheder internationalt med specielt fokus på udførlige produktoplysninger.
MarketLine: Advantage
Portal med markedsanalyser og oplysninger om industrier, virksomheder og lande. Indeholder blandet andet Industry Profiles, Consumer Markets Database, Marketline Swot Analyses, Financial deals og Country Profiles.
Nexis Uni
Databasevært hvor der bl.a. er adgang til aviser, juridisk information samt markeds- og virksomhedsinformation.
OMX NewsClient
Adgang til fondsbørsmeddelelser, årsregnskaber samt børsprospekter fra virksomheder noteret på de nordiske børser.
Orbis Yderligere information
ORBIS er en virksomhedsdatabase med information på mere end 100 millioner globale virksomheder. ORBIS inkluderer avanceret søgning på mere end 100 variable.
Du kan booke vejledning i company corner under book en bibliotekar.
Orbis Bank Focus Yderligere information
Adgang til detaljeret information på 40.000 banker worldwide.
Du kan booke vejledning i company corner under book en bibliotekar.
Zephyr
ZEPHYR dækker information vedrørende virksomhedskøb (M&A), børsintroduktion og venturekapital med link til detaljeret finansiel virksomhedsinformation. Indeholder 1 mill transaktioner - halvdelen europæiske.
Du kan booke vejledning i company corner under book en bibliotekar.
Bemærk: Bibliotekets databaser indeholder licenseret materiale, som udelukkende må bruges til personlige og videnskablige formål samt til forskning og undervisning. Det er forbudt at forandre, systematisk kopiere, redistribuere, sælge, publicere eller på anden vis anvende materialet i kommercielt øjemed.